aktiviti budak lepasan SPM


dah lama rasanya tak update blog ni kan.
bukannya apa, ety sebenarnya tak tahu nak update pasal apa hehehe.

ni nak update pon sebab ety dah bosan tahap gaban hahaha
ety ni sebenarnya budak lepasan SPM , muka je nampak macam budak IPT kan (perasan)
tapi sebenarnya ety ni baru berumur 18 tahun (2013)
walaupun dah berumur 18 tahun tapi perangai ety tetap macam budak 13 tahun huhuhu

lepas spm ni ety aktiviti ety ialah duduk rumah goyang-goyang buntut, tanam anggur :D
sebenarnya masa baru habis SPM haritu ety ade jugak kerja kat taman ety,
tapi kerja sebulan je hehe

lepas berhenti kerja, ety terus duduk rumah .
dan kerja ety kat rumah ialah makan, tidur , menonton televisyen, main game , online
semua tu ialah kerja tetap hahaha


selepas sebulan duduk rumah ni , ety rasa berat badan macam bertambah (OMG)
mana tak tambah berat badan, ety ni 24 jam makan 
nampak makanan je makan 

tapi mak ety ade beritahu yang ety belum gemuk lagi tapi dah mampat hahaha
acano uh?  lu pikir lah sendiri
hahaha

bulan 12 tahun lepas ety ade ambil lesen memandu tapi lesen motor je  bukan yang berkuasa tinggi tau
tapi proses nak latihan tu lambat, tak tahu lah kenapa


haishhhh

so , ini lah aktiviti seorang budak lepasan spm.
 mesti batch 95 badan dah gempal -gempal kan 
hahahaha


okey sampai disini sahaja buat harini .
GTG see later :)






1 comment:

MiMiNadam said...

biasa laa baru habis SPM. kerja laa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK ETY IZZATY