ADA APA DENGAN KPOP?

assalamualaikum
harini tetibe cik be-rush terpikir pasal KPOP lak
apa yang best tentang KPOP??
sebelum uh cik be-rush nak minta maaf kalau entry ni 
ada membuat peminat terasa sakit hati 
(kalau tak puas hati bagitau je okey )



sekarang ni cik be-rush lihat ramai anak-anak muda(macam aku ni tua sangat)
 tak kira lelaki atau perempuan minat dekat KPOP ni.
ape yang best sangat?
adakah sebab muka diorang cute?
atau suara diorang sedap?(sedap ker)

cik be-rush rasa mesti korang semua yang minat KPOP uh sebab muka diorang kan
ye lah kan muka diorang kan cute dan cantik.
lagi satu ni
cik be-rush ade dengar cerita yang seorang perempuan ni sanggup patah kan ic sebab 
KPOP dan sanggup pindah ke KOREA??
ni dah kira fanatik tahap gaban!

walauapapun cik be-rush harap korang tak lupa kan artis2 malaysia
itu saja untuk hari ini.
kalau ada yang tak puas hati atau ade pandangan sila komen okey :)





3 comments:

Budak Ewan said...

Saya minat kpop juga tapi saya rasa peminat di malaysia nie sepatutnya seimbangkan antara artis malaysia dan artis luar. kan?

Ieyra Ghani said...

saya pun kpoppers. bukan sbb diorg handsome je, byk sbb tak terlist. btw saya still peminat setia dato' ct yg bawak muzik menyedapkan halwa telinga..and saye bukan suka semua artis kpop and bukan jugak suka semua artis mesia..tengok quality \\ewah\\ and satu lagi bab yg patahkan ic tuh mmg tak patut ;___; SOOODEHH sungguh ada org mcm tu adoi..kbye

Anonymous said...

80's metal,pop,sentimental n sbgnya lagi bagus n padat dari kpop.contoh nya battle of the band rock 80an rock melayu lagi mantap n menyengat.kalau tahun skg n mendatang ni dorang buat balik macam dulu dah lama artis kpop tutup tirai n gulung tikar la jawapnya.tak sepertinya band2 barat macam motley crue,ratt,stone fury,bon jovi n sbgnya sampai skg lagu dorang boleh dgr kat radio serupa jugak ngan band2 rock melayu.sape nak dgr lagu2 kpop ni bagi saya tak nilai n harga.ckit pun takde keistimewaan kpop ni.kalau nak minat artis baik artis melayu maupun barat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK ETY IZZATY