CITA - CITA ?

assalamualaikum, haluuuuuu
cita - cita?
semua orang ada cita- cita kan.
ada yang nak jadi polis, cikgu, doktor, jururawat, dan macam-macam lagi lah.
jenuh nak taip semua,

tapi masalah sekarang ni, ety tak tahu apa cita-cita ety.
macam pelik kan. 
tapi tu lah kenyataannya.


dulu-dulu masa sekolah tadika ety nak jadi cikgu,

masa sekolah rendah pulak cita- cita ety nak jadi cikgu atau babysitter(betul ke tak aku mengeja ni)


time sekolah menengah ety cita-cita nak jadi akauntan, tapi last-last ety rasa macam susah je akaun ni
walaupun akaun ety dapat cemerlang. hehehe


lepas tu dok pikir nak jadi nurse tapi ety ni garang dan ganas ,
kang takut pulak pesakit-pesakit kat wad tu hahahaha


sekarang umur ety dah nak masuk 18 tahun tapi ety still tak tahu ape cita-cita ety.
adakah korang macam tu jugak?






2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

yup...experience it before... ^_^

ety izzaty said...

really? so sekarang ape yang awak buat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK ETY IZZATY