perlu ker?

assalamualaikum
harini tetibe nak buat entri tentang perlu ker?
ape yang perlu ker?

okey first ety nak buat entri tentang perlu ker bawak camera pergi ke pasaraya?
then gantung kat leher?
ety bukan jeles tapi rasa pelik sebab gambar ape yang dia nak amik kat pasaraya tu?
ety tengok dekat troli macam dia ikut mak dia beli barang dapur.
kau nak ambil gambar tepung? ikan? ayam? or nak ambil gambar cleaner bangla?
takpun kau nak tunjuk yang kau ade kamera mahal?
adakah membawa kamera then gantung kat leher itu adalah satu trend?

mungkin agaknya

second entri tentang perlu ker ialah perlu ker pakai tag dekat leher tu?
tag biasenya akan tertulis nama kita dan nama group.
biasanya akan dipakai sewaktu ada event.
tapi yang ety heran ni takde event pon dia pakai jugak.
kalau satu tak pe lah.
ni dah sampai dua tiga.(dah macam lembu aku tengok)
kemaruk ker ape?
tak terasa rimas ker dengan tag2 uh , then ditambah lagi dengan camera.
perhh, merana leher.
pelik je aku tengok budak-budak zaman sekarang ni (aku pon budak lagi sebenarnya  :D)


kadang-kadang aku terfikir ,
adakah aku yang kolot dan tak ikut fesyen semasa atau diorang yang kemaruk?
hahaha ape-ape je lah

so , kalau korang ade pandangan dan rasa tak puas hati , sila komen okey










9 comments:

tenku butang said...

heh3.. slalunya org gantung henfon j esbab mudah nk jawap henfon tp klu gantung henfon pun org pndg lawak.. inikan pula gantung kamera dlm pasaraya.. hih3.. betul kot nk amik gambo tepung.. =P

Kiryuu Najwa said...

betul3 hehe phone lagi senang. kamera apa function pulak bawak gi pasar -.-

ejulz said...

bersangka baik.. mungkin lepas shopping diorang nak g jalan2 kot.. hehehe

ety izzaty said...

@tenku butang and @kiryu najwa tu lah kan bawa handphone lagi senang kan

ety izzaty said...

@ejulz okey2 , ety bersangke baik :D

mailey jayley said...

tue dh sakai nme ny . . agk ny dia pg jamban pun dy bwak jgk kot :)

Cheq Kaq said...

Dia mungkin tengah ade events ke,melancong ke,so sebab tu bawak kamera & tag..hehe..

ety izzaty said...

@mailey jayley haha, mungkin nama amik gambar masa dia tengah membuang kot hahaha

ety izzaty said...

@cheq kaq mungkin lah . lepas tu dia ikut mak dia pergi pasaraya sekali hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK ETY IZZATY