Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~

assalamualaikum dan salam sejahtera

harini jalan-jalan dekat blog orang ,
then ternampak segmen ni.
teringin jugak nak join sebab sebelum ni ety tak pernah join ape2 segmen lagi.
so ni first time :)
hehehehe

syarat-syarat untuk join segmen ni :
  •  korang mesti follow blog Kasih Lestari Abadi
  •  buat entri. tak kisah lah ape-ape pon. tapi tajuk mestilah : Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~
  • lepas tu , letak banner di bawah ni dan link kan ke entri segmen tu

letak screen shot follower beserta jumlah follower (follower den tak ramai puns :( )
Members (32More »


hj
jumlah follower terkini :32
  • akhir sekali, letak URL entri  korang dekat ruangan komen di  Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~. Yang letak komen sahaja dianggap sebagai peserta.


tempoh segmen :
12.02 pagi 23 januari 2012 hingga 12.00 malam februari 2013

hadiah pula :
Pertama:
Buku Nota (Handmade by Felt raft Lestari berharga RM 20) beserta Topup RM 10
Kedua :
Topup RM 10

pemenang akan di adili berdasarkan jumlah follower terbanyak dari tarikh join segmen sehingga terikh segmen ditutup

pemenang akan diumukan 2 hari selepas tarikh tutup



6 comments:

Puteri Mama said...

done follow u dear dr segmen yg sama...tq follow akak..:)

ety izzaty said...

welcome :)

Khalid Kyle said...


Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

ety izzaty said...

wasalam :)
done follow you back :)

tenku butang said...

Hai.. dari segmen yg sama..done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

ety izzaty said...

@tenku hye thnx follow :) follow you back :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK ETY IZZATY